• Αρίων Βούλα
  • Αρίων Βούλα
  • Αρίων Βούλα

About Αρίων Βούλα

Μέσα σ’ένα ξεχωριστό περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια και την πολυετή πείρα μας στην οργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων και κάθε είδους κοινωνικής και επιχειρηματικής εκδήλωσης, υποδεχόμαστε εσάς και τους καλεσμένους σας στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.
Maximum Capacity
350
Benefits
  • Parking
Venue Setting
  • Indoor
Η αίθουσα Δεξιώσεων Αρίων Βούλα με θέα στην θάλασσα, δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο της εκδήλωσής σας.
Στην αίθουσα Δεξιώσεων Αρίων Βούλα μπορείτε να απολαύσετε το θαυμάσιο περιβάλλον και το εξαιρετικό μενού που παρασκευάζεται στην κουζίνα μας και αλλάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και την ιδιομορφία της δεξίωσης σας.
Σπάνια αίθουσες Δεξιώσεων διαθέτουν την αρχοντιά και την αισθητική αντίληψη για την διακόσμηση που διαθέτει η αίθουσα δεξιώσεων Αρίων Βούλα, γεγονός που την καθιστά ιδανική και για την πιο απαιτητική δεξίωση.
Με την πολυετή γνώση και εμπειρία μας ξέρουμε να δημιουργούμε ζεστή ατμόσφαιρα και να κάνουμε τους καλεσμένους σας να αισθάνονται άνετα. Το άψογο service, η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού που παρασκευάζεται στην κουζίνα μας με αυστηρές προδιαγραφές και η παρουσία σεφ κατά το σερβίρισμα, το υπερυψωμένο νυφικό τραπέζι, η πλήρης μουσική και ηχητική κάλυψη.

Communication

web & Social Media

Location

Address
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 95
Area
Voula
ZIP code
166 73
State
Attica
Country
Greece