Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος ή / και οι εφαρμογές του για κινητά ("Ιστοσελίδα") ανήκουν και λειτουργούν από το [:sitedomain:] , (εφεξής "[:hereafter:]"), σέβεται τις ανησυχίες σας σχετικά με το απόρρητο. Αυτή η πολιτική απορρήτου ("Πολιτική Απορρήτου") περιγράφει τους τύπους προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και με ποιους τις μοιραζόμαστε. Με βάση τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, έχουμε ως διττό στόχο να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των πληροφοριών που παρέχετε σχετικά με τους επισκέπτες σας και να ενεργούμε μόνο σε αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό σας (δείτε τους Όρους Χρήσης στη διεύθυνση http://[:url_domain:]/terms) και τον ελεγκτή δεδομένων για τα δεδομένα που παρέχετε για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας και να κάνετε αγορές. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τη [:hereafter:] μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@[:domain:] . Μπορείτε επίσης να γράψετε στη [:hereafter:] στην παρακάτω διεύθυνση. Η φράση "προσωπικές πληροφορίες" αναφέρεται στις πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να προσδιορίσετε εσείς ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Internet.
Τύποι πληροφοριών που συλλέγουμε

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας χωρίς να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, παρόλο που θα συλλέξουμε ορισμένα στατιστικά στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή τη διεύθυνσή σας μαζί με άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να υποβάλετε. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό [:hereafter:], ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να σας ζητήσουμε να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Αν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε επίσης το όνομα του αρραβωνιαστικιού σας (e), την ημερομηνία του γάμου σας και άλλες πληροφορίες που θέλετε να υποβάλετε. Εάν πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω της Ιστοσελίδας μας, ενδέχεται επίσης να λάβουμε τα στοιχεία πληρωμής και αποστολής καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν μεταφορτώσετε πληροφορίες στη Λίστα Επισκεπτών ή σε άλλες λειτουργίες της Ιστοσελίδας, θα συλλέξουμε τις πληροφορίες που υποβάλλετε σχετικά με τον εαυτό σας και άλλων ατόμων. Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή εικόνα που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας είναι διαθέσιμη στο κοινό, εκτός εάν το προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Παρέχοντάς μας πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση μας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης ιστότοπων τρίτων ατόμων που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Οι τύποι αυτοματοποιημένων πληροφοριών που μπορούμε να λάβουμε εδώ περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: (i) διεύθυνση IP, τύπο συσκευής, τύπο προγράμματος περιήγησης και λειτουργικού συστήματος, (ii) τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με τον Ιστότοπό μας. iii) ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεων • (iv) προβολές σελίδων και μοτίβα πλοήγησης ιστότοπων. πληροφορίες γεωγραφικής θέσης • και (v) συνδέσμους και διευθύνσεις URL που παραπέμπουν τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Θα χρησιμοποιήσουμε, μόνο, τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από και για εσάς για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και όταν ο νόμος μας επιτρέπει να το πράξουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε γενικά τα προσωπικά σας στοιχεία για τους ακόλουθους νόμιμους λόγους:
- Όπου η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συναλλαγής που πρόκειται να συναφθεί ή να συνάψουμε μαζί σας.
- Όπου η χρήση είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων (ή των τρίτων),
- Όταν πρέπει να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση • ή
- Σε περίπτωση που έχετε παράσχει τη συναίνεσή σας, η οποία μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε ή που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς στα νόμιμα συμφέροντά μας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: (i) να διαχειρίζεστε και να διατηρείτε το λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των λειτουργιών [:hereafter:] Registry και [:hereafter:] Weddings. (ii) επεξεργασία και παρακολούθηση των αγορών σας, (iii) να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και το λογαριασμό σας και να επικοινωνήσουμε με άτομα (π.χ. επισκέπτες) κατόπιν αιτήματός σας και για λογαριασμό σας. (iv) να διατηρείτε αρχείο των αγορών που κάνετε στον ιστότοπό μας. (v) να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την Ιστοσελίδα, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις εκδηλώσεις μας, υπό τον όρο ότι έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας, εάν αυτή απαιτείται βάσει του τοπικού νόμου. (vi) να έχει η ομάδα υποστήριξης πελατών τη δυνατότητα να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας. (vii) να λειτουργεί, να αξιολογεί και να βελτιώνει την Ιστοσελίδα μας, (viii) να στέλνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να προσδιορίσετε πότε έχουν σταλεί τα μηνύματα που σας αποστέλλονται και να παρακολουθείτε τις βασικές μετρήσεις απόδοσης της βιομηχανίας, όπως το άνοιγμα και τα κλικ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (ix) την πρόληψη της απάτης και των μη εγκεκριμένων συναλλαγών και τον εντοπισμό δυνητικών χάκερ και άλλων μη εξουσιοδοτημένων χρηστών • (x) επιβάλλουμε τους Όρους Χρήσης. και (xi) συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις, τα βιομηχανικά πρότυπα και τις πολιτικές μας.

Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με τις διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας και άλλα τρίτα πρόσωπα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις συνδυασμένες πληροφορίες για να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία αγορών μαζί μας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και γεγονότα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, για άλλους λόγους προώθησης και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτή την ενότητα.

Πως μοιραζόμαστε τις πληροφορίες

Δεν πωλούμε ούτε αποκαλύπτουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε ή που αποκτάμε, εκτός εάν ζητήσετε, συμφωνήσετε ή μας εξουσιοδοτήσετε να το πράξετε, εκτός εάν περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς για την υποστήριξη των επιχειρηματικών μας συμφερόντων, όπως περιγράφεται παραπάνω, σε άλλους, όπως σε (i) έμπορους συνεργάτες , ώστε να παρέχουν υπηρεσίες εκπλήρωσης και πληρωμής και τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών για να εκπληρώσουν τις αγορές σας και να χειριστούν τυχόν προβλήματα με τις υπηρεσίες μας. (ii) οι πάροχοι τεχνικών υπηρεσιών για να διατηρήσουν τον ιστότοπό μας λειτουργικό και ασφαλές, καθώς και να κάνουν τις υπηρεσίες μας διαθέσιμες. (iii) εφαρμογές τρίτου μέρους, όπως τα κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στη [:hereafter:]. (iv) οι φορείς παροχής υπηρεσιών ανάλυσης για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας του ιστοτόπου και την παροχή επιχειρηματικών αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα. v) να συμμορφώνονται με το νόμο, τους ισχύοντες κανονισμούς, κυβερνητικά και τα εν μέρει κυβερνητικά αιτήματα, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις, να επιβάλλουν τις συμφωνίες μας ή να προστατεύουν τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλειά μας ή τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των χρηστών μας ή άλλων. ή (vi) τους παρόχους και δίκτυα μάρκετινγκ ή διαφημιστικών υπηρεσιών για την αποστολή μηνυμάτων μάρκετινγκ καθώς και την προβολή διαφημίσεων προσαρμοσμένων στα ενδιαφέροντά σας ή για την προσαρμογή των διαφημίσεων που ενδέχεται να σας επιδοθούν στον ιστότοπό μας, καθώς και σε άλλους ιστότοπους και σε δίκτυα κοινωνικών μέσων. Ενδέχεται να δείτε ορισμένες διαφημίσεις σε άλλους ιστότοπους επειδή συμμετέχουμε σε δίκτυα διαφημίσεων. Τα δίκτυα διαφημίσεων μας επιτρέπουν να στοχεύουμε τη διαφήμισή μας στους χρήστες μέσω δημογραφικών, συμπεριφοριακών και συμφραζόμενων μέσων. Αυτά τα δίκτυα καταγράφουν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο με την πάροδο του χρόνου, συλλέγοντας πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies, web beacons και άλλων μεθόδων. Τα δίκτυα χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να σας δείξουν διαφημίσεις προσαρμοσμένες στα ατομικά σας συμφέροντα. Οι πληροφορίες που συλλέγουν οι πωλητές του δικτύου διαφημίσεων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπο καθώς και τις σελίδες που έχετε δει και στις ενέργειες που έχετε προβεί στον ιστότοπο.

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης ή μεταφοράς όλου ή μέρους της επιχείρησής μας ή περιουσιακών στοιχείων. Έπειτα από μια τέτοια πώληση, συγχώνευση ή μεταβίβαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο με το οποίο μεταφέραμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών.

Περιστασιακά, παρέχουμε στον κατάλογο ταχυδρομικής αλληλογραφίας (που αποτελείται από ονόματα πελατών και διευθύνσεις ταχυδρομικής αλληλογραφίας, αλλά όχι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σε άλλες εταιρείες για σκοπούς εμπορικής προώθησης της Ιστοσελίδας ή άλλων προϊόντων ή υπηρεσιών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για να προσδιορίσετε τις πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, οι πληροφορίες που μας παρέχετε και οι πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας μπορούν να συνδυαστούν με άλλες πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης (όπως δημογραφικά στοιχεία και ιστορικό προηγούμενων αγορών) διαθέσιμα από τα αρχεία μας και άλλες πηγές .

Χρησιμοποιούμε επίσης συνολικά μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας και για επιχειρηματικούς και διοικητικούς σκοπούς. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ή να μοιραστούμε με τρίτα πρόσωπα, όπως αναφέρονται παραπάνω, για οποιουσδήποτε σκοπούς συγκεντρωτικά δεδομένα που δεν περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία.

Επιλογές μεταφοράς πληροφοριών

Σας προσφέρουμε ορισμένες επιλογές σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες προσφορές ή από τις λειτουργίες της Ιστοσελίδας.

Επικοινωνίες μάρκετινγκ - Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από εμάς κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ή ενημερώνοντας τις προτιμήσεις σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για την παραλαβή τέτοιων επικοινωνιών μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας .

Δεδομένα Analytics - Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογία για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον ιστότοπο ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπό μας, εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης για την εξαίρεση του Google Analytics που είναι διαθέσιμο εδώ: https://tools.google .com / dlpage / gaoptout και χρησιμοποιήστε το στην αρχή κάθε συνεδρίας στην ιστοσελίδα μας. Ένα cookie θα ρυθμιστεί στο πρόγραμμα περιήγησης που καθοδηγεί αυτή την τεχνολογία να μην ξεκινήσει για αυτή τη συνεδρία. Λάβετε υπόψη ότι την επόμενη φορά που θα έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, τα αναλυτικά στοιχεία θα ενεργοποιηθούν εκ νέου, επομένως θα πρέπει να απενεργοποιείτε την τεχνολογία κάθε φορά που εισέρχεστε. Αν απορρίπτετε τα cookies χρησιμοποιούμε, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ορισμένες πτυχές της Ιστοσελίδας, αλλά δεν θα μεγιστοποιήσετε την αξία της Ιστοσελίδας.

Cookies - Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης θα σας ενημερώσουν για το πώς θα σταματήσετε την αποδοχή νέων cookies, τον τρόπο ειδοποίησης όταν θα λάβετε ένα νέο cookie και τον τρόπο απενεργοποίησης των υφιστάμενων cookies. Σημειώστε, ωστόσο, ότι χωρίς τα cookies ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τις λειτουργίες των ιστότοπών μας. Επιπλέον, η απενεργοποίηση των cookies ενδέχεται να ακυρώσει τις επιλογές εξαίρεσης που βασίζονται σε cookies, όπως οι αναλύσεις ιστού ή οι επιλογές εξαίρεσης διαφημίσεων.

Μη παρακολουθείτε - Χρησιμοποιούμε τεχνολογία που αναγνωρίζει ένα σήμα "do not-track" από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μας επιτρέπει να σας αποκλείσουμε από οποιαδήποτε ανάλυση που συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο με την πάροδο του χρόνου και σε ιστότοπους τρίτων.

Συλλογή δεδομένων προς τρίτους - Επιτρέπουμε σε περιορισμένα τρίτα μέρη να τοποθετήσουν cookies μέσω της Ιστοσελίδας μας για να μας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των δημογραφικών στοιχείων του Διαδικτυακού μας τόπου ή των χρηστών ή να σας προσφέρουμε σχετική διαφήμιση. Αυτά τα τρίτα μέρη μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες ενός καταναλωτή με την πάροδο του χρόνου και σε διαφορετικούς ιστότοπους όταν αυτός ή αυτή χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας.

Δικαιώματα Απορρήτου

Για άτομα μόνο εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σύμφωνα με το GDPR, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα: (α) να ζητήσετε πρόσβαση σε τυχόν προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς και συναφείς πληροφορίες, (β) να αποκτήσετε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τη διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών πληροφοριών, (γ) ότι τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται υπό τον όρο ότι δεν απαιτούνται προσωπικά στοιχεία από εμάς για συμμόρφωση με νομική υποχρέωση σύμφωνα με το δίκαιο της Ευρώπης ή των κρατών μελών ή για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικής αξίωσης, δ) να αποτρέψουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός από την έκταση στην οποία απαιτείται επεξεργασία για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων. και (ε) να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών απευθείας σε τρίτους, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

Μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση support@[:domain:]

Που καταχωρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε αποθηκεύονται γενικά σε διακομιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα . Εάν βρίσκεστε σε άλλη δικαιοδοσία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μόλις υποβληθούν τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω της Ιστοσελίδας μας, θα μεταφερθούν στους διακομιστές μας. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας και παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας μας, όλοι οι χρήστες, κατανοούν πλήρως και χωρίς αμφιβολία τη συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας στοιχείων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο ο λογαριασμός σας υφίσταται ή είναι απαραίτητος για να σας παράσχει τις υπηρεσίες μας και για νόμιμους και βασικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως η διατήρηση της απόδοσης της [:hereafter:], η λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων βάσει δεδομένων, η συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις και η επίλυση διαφωνιών. Εάν το ζητήσετε, θα διαγράψουμε ή θα κάνουμε ανώνυμα τα προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μην σας αναγνωρίζουν πλέον, εκτός εάν μας επιτρέπεται ή απαιτείται να διατηρούμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμούς) καταστάσεων όπως: - Εάν υπάρχει ένα ανεπίλυτο πρόβλημα σχετικά με το λογαριασμό σας, όπως μια εκκρεμή πίστωση στο λογαριασμό σας ή μια ανεπίλυτη αξίωση ή διαφωνία, θα διατηρήσουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. - Σε περίπτωση που απαιτείται να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα για τις νομικές, φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις μας, θα διατηρήσουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για την περίοδο που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. και / ή, - Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, όπως η πρόληψη της απάτης ή η διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών μας.

Πρόσβαση και ενημέρωση των προσωπικών σας πληροφοριών

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνετε τα στοιχεία εγγραφής σας και τις προτιμήσεις σας για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες επικοινωνίες στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Θα λάβουμε εμπορικά εύλογα μέτρα για την έγκαιρη εφαρμογή των αιτημάτων εξαίρεσης, αλλά ενδέχεται να λάβετε επικοινωνίες από εμάς για έως και δέκα εργάσιμες ημέρες κατά την επεξεργασία του αιτήματός σας. Εάν πιστεύετε ότι άλλα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή, μπορείτε να ζητήσετε να διορθώσουμε ή να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση support@[:domain:] με τη γραμμή θέματος "Ενημέρωση στοιχείων λογαριασμού" και το αίτημά σας στο κύριο θέμα του email σας . Στο διάστημα που καταβάλλουμε προσπάθειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων να περιορίσουμε τη χρήση των πληροφοριών σας, διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε το σύνολο ή μέρος των πληροφοριών του πελάτη, αν δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε εύλογα τον απαιτούμενο περιορισμό.

Συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους που λειτουργούν και διατηρούνται από τρίτους, για τους οποίους δεν έχουμε κανένα έλεγχο. Οι πολιτικές απορρήτου σε τέτοιους συνδεδεμένους ιστότοπους ενδέχεται να διαφέρουν από την πολιτική απορρήτου μας. Έχετε πρόσβαση σε τέτοιους συνδεδεμένους ιστότοπους με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει πάντα να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου ενός συνδεδεμένου ιστότοπου προτού αποκαλύψετε οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες σας σε έναν τέτοιο ιστότοπο.

Ασφάλεια περιήγησης

Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των πληροφοριών που μας διαβιβάζονται. Για να προστατέψουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε ηλεκτρονικά, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το Secure Sockets Layer (SSL). Το SSL κρυπτογραφεί τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνση, οπότε μπορούμε μόνο εμείς να αποκωδικοποιήσουμε τις πληροφορίες σας. Δυστυχώς, ωστόσο, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής. Ως αποτέλεσμα, αν προσπαθούμε να προστατέψουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν εγγυόμαστε ή εγγυάται την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μεταφέρετε στον ή από τον ιστότοπό μας και συνεπώς το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Σας παροτρύνουμε να διατηρήσετε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης που θα δημιουργήσετε μαζί μας σε ασφαλές μέρος και να μην την αποκαλύψετε σε κανέναν. Θυμηθείτε επίσης να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας και να κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης όταν ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι οι άλλοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ειδικά αν μοιράζεστε έναν υπολογιστή με κάποιον άλλο ή χρησιμοποιείτε υπολογιστή σε δημόσιο χώρο.

Γονικοί έλεγχοι και Προστασία απορρήτου Παιδιών

Δεν ζητούμε προσωπικά στοιχεία από παιδιά. Αν δεν είστε άνω των 18 ετών, δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν εργαλεία γονικού ελέγχου διαθέσιμα στο διαδίκτυο, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψετε τα παιδιά σας να υποβάλλουν πληροφορίες online χωρίς γονική άδεια ή από την πρόσβαση σε υλικό που είναι επιβλαβές για ανηλίκους.

Αλλαγές πολιτικής απορρήτου

Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε εδώ την αναθεωρημένη Πολιτική Απορρήτου έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες και αν μπορούμε να τις αποκαλύψουμε σε οποιονδήποτε. Η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας υποδεικνύει τη συγκατάθεσή σας για την Πολιτική Απορρήτου όπως αναρτήθηκε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@[:domain:]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/7/2018